Forum rss-feed

Forum

Software

15 posts started by 0beron

last updated Sun, 6 Oct 2013 17:20:10 +0100 BST

AU midi channels

4 posts started by bwong

last updated Mon, 5 Aug 2013 23:22:45 +0100 BST

Files in ../Library/Eigenlabs/Recordings

2 posts started by john

last updated Wed, 31 Jul 2013 21:33:36 +0100 BST

New Windows Driver Available

1 posts started by TheTechnobear

last updated Thu, 18 Jul 2013 17:05:51 +0100 BST

connecting effect channels using belcanto

3 posts started by TheTechnobear

last updated Fri, 12 Jul 2013 19:46:24 +0100 BST

Stage crashing - 2.0.74

1 posts started by TheTechnobear

last updated Fri, 12 Jul 2013 11:08:59 +0100 BST

Audio unit agent, per note parameter - assignable channel?

1 posts started by TheTechnobear

last updated Fri, 12 Jul 2013 10:52:21 +0100 BST

Crash Report, SIGV, belcanto_note_wire_t::ticked - Mac, Pico, 2.0.74

5 posts started by TheTechnobear

last updated Thu, 4 Jul 2013 21:40:41 +0100 BST

Bug Report - Talkers in rigs don't accept actions , 2.0.74

1 posts started by TheTechnobear

last updated Mon, 10 Jun 2013 19:11:40 +0100 BST

EigenD - blank template, and creating fresh setups with belcanto

12 posts started by Phatline

last updated Mon, 27 May 2013 19:18:04 +0100 BST

clarity of eigenlabs.com

8 posts started by torsten_anders

last updated Thu, 11 Apr 2013 14:45:57 +0100 BST

Scalar transposition with Belcanto

4 posts started by torsten_anders

last updated Tue, 9 Apr 2013 13:27:11 +0100 BST

Problem with loading custom scales

2 posts started by TheTechnobear

last updated Mon, 1 Apr 2013 21:56:37 +0100 BST

Bug report (&FIX) 2.0.74, and 2.1 - Factory setups not loading from belcanto

3 posts started by fourcheeze

last updated Fri, 22 Mar 2013 08:30:49 +0000 GMT

Bug report - 2.0.74-stable / Win 7 / Tau / Headphone output causes disconnect

2 posts started by TheTechnobear

last updated Mon, 18 Mar 2013 21:54:32 +0000 GMT

removed component in rig still exists?

3 posts started by TheTechnobear

last updated Sun, 17 Mar 2013 22:07:35 +0000 GMT

EigenD - hangs whilst loading setup

2 posts started by Jpritch

last updated Tue, 12 Mar 2013 20:56:55 +0000 GMT

Will a AMD processor work for the EigenHarp Pico?

3 posts started by HaDi

last updated Mon, 11 Mar 2013 06:28:26 +0000 GMT

Win7 eigenD 2.0.72

4 posts started by TheTechnobear

last updated Mon, 25 Feb 2013 18:07:24 +0000 GMT

Cascading keygroups, and maintaining 'controller' info

13 posts started by TheTechnobear

last updated Mon, 25 Feb 2013 17:49:48 +0000 GMT

Musical mapping being ignored in factory pico setup - bug?